Tesla starter produksjonen av modellåret 2023, legger til noen 2023 Model 3 LR-biler til eksisterende inventar

utløpende inventar

Tidligere i år sluttet Tesla å ta bestillinger på Model 3 Long Range med henvisning til stor etterspørsel etter den elektriske sedanen. Selv om den fortsatt ikke er tilgjengelig på Design Studio, kan du få tak i en helt ny gjennom den eksisterende inventardelen av Teslas nettside.

Som en ekstra bonus blir det en helt ny 2023 årsmodell.

Tesla årsmodell 2023 produksjon

Hvis du Følg oss på Twitterville du ha visst at Tesla tidligere denne uken startet produksjonen av modellåret 2023 for Model 3, så vel som Model X.

Ifølge en intern kommunikasjon sendt til Tesla-ansatte onsdag, en kopi av denne ble innhentet av Kjør TeslaModel 3 bygget på eller etter 4. oktober vil være en 2023-modell, mens det samme gjelder for Model X bygget på eller etter 3. oktober.

Foreløpig er Model Y og Model S fortsatt i produksjon i 2022, med e-posten som sier at mer informasjon snart kommer om disse to kjøretøyene.

Hvis du mottar et VIN-nummer for din nye bil, vil du vite at det er en 2023-modell ved å se på det 10. sifferet, som nå vil være P (2023) i stedet for N (2022).

Basert på vår informasjon har det ikke vært noen vesentlige endringer med årsmodellbryteren, annet enn fjerningen av ultralydsensorene som vi rapporterte om tidligere denne uken.

2023 Model 3 Eksisterende inventar

Med starten av 2023 Model 3-produksjonen, har Tesla vært raske med å legge dem til deres eksisterende inventarnettsted, og lagt til over 100 dem på fredag ​​kveld som bemerket av inventory tracker WaitingForTesla.com.

Dessverre er ingen tilgjengelig i Canada på publiseringstidspunktet (t/t: @Brødredagen)

Model 3-ene er tilgjengelige fra kyst til kyst i alle mulige kombinasjoner av maling, interiørfarger og hjulvalg, alt til samme pris som i august da den ble fjernet fra nettstedet.

I følge de enkelte oppføringene er de beregnet å ankomme og være klare for levering i november eller desember.

Hvis du er interessert i å kjøpe en, gå over til WaitingForTesla.com eller sjekk ut Teslas Model 3 eksisterende lagernettsted og skriv inn postnummeret ditt.

Handle snart fordi de vanligvis ikke varer lenge.

Leave a Comment