Se Classic Running Fully Playable på 60 FPS

Siden tidenes morgen (gi eller ta noen år), har menneskeheten utfordret seg selv til å få id Softwares klassiker fra 1993 Undergang kjører på den mest merkelige og upraktiske maskinvaren og programvaren som er mulig: kjøleskap, kalkulatorer, graviditetstesterosv. En gang fikk noen Undergang å løpe inn i Undergang. I dag demonstrerte YouTuber Samperson (Sam Chiet) at han har Undergang kjører i Notisblokk med 60 bilder per sekund. Ja, dette er Notepad det grunnleggende tekstredigeringsprogrammet som er forhåndsinstallert på alle Windows-datamaskiner, men det bruker teksten til å gjenskape det visuelle Undergang.

Samperson insisterer på at opptakene i klippet nedenfor ikke har blitt fremskyndet, at koden for Notepad.exe ikke har blitt endret i det hele tatt, og at dette er virkelig spillbart og ikke et triks. Han planlegger å løslate Notisblokk Undergang til publikum i løpet av de neste par dagene, hvis du vil oppleve det svart-hvite blodbadet selv.

Hvis du leter etter en teknisk forklaring på hvordan Samperson fikk dette til å gå, er jeg virkelig ikke fyren for jobben. Men det ser ut til at Notepad ganske enkelt brukes som en ekvivalent med en TV-skjerm, mens annen programvare gjør alt det virkelige arbeidet med å kjøre spillet og oversette dets visuelle til en forståelig tekstvisualisering som Notepad kan vise. Likevel er det nok en morsom måte det på Undergang har oppnådd en merkelig, merkelig udødelighet, og kanskje du kan prøve det hvis du har spilt Evig undergang til døden.

Leave a Comment