Overwatch 2 liste over beste helter

Hvem er de beste heltene i Overwatch 2? Det er et vanskelig spørsmål. Blizzards helteskytespill Overwatch 2 på toppnivå arvet forgjengerens imponerende og livlige liste over helter, pluss noen få nye å starte opp. Men metaen er ikke den samme som den en gang var, takket være Overwatch 2s nye 5v5-meta og de utallige endringene som har blitt brukt på nesten hver eneste av de 35 heltene som tilbys spillere.

Etter rikelig med leketesting og research, har vi satt sammen Overwatch 2-nivålisten over helter, som strekker seg fra de aller beste, essensielle valgene for ethvert lag, til de minst effektive karakterene som tilbys. Videre nedenfor har vi skrevet opp hver av de beste heltene i spillet, for å gi deg et godt inntrykk av den nåværende metaen når du går inn i den nye æraen til Overwatch 2.

Overwatch 2 er ikke en oppfølger, i tradisjonell forstand, men vi synes likevel den er veldig bra.

Overwatch 2-lagsliste

Overwatch 2 har en stor liste med 35 distinkte helter, og selv om Blizzard i det hele tatt har gjort en utmerket jobb med å balansere alle disse heltene, er det alltid en meta som dukker opp.

Her er vår Overwatch 2-lagliste over helter:

S Ana, Genji, Kiriko, Pike, Sigma, Shadow, Winston
EN Baptiste, Brigitte, D.Va, Echo, Soldier 76, Sojourn, Zarya
B Ashe, Mei, Reaper, Reinhardt, Tracer, Wrecking Ball, Zenyatta
C Hanzo, Junker Queen, Orisa, Roadhog, Torbjorn, Widowmaker, Mercy
D Bastion, Cassidy, Doomfist, Junkrat, Moira, Pharah, Symmetra

Innenfor hvert nivå er heltene ordnet alfabetisk, i stedet for etter rangering. Husk også at bare fordi en helt er rangert lavt på listen vår, betyr det ikke at de aldri er verdt å spille. Det er et bevis på hvor godt Overwatch 2 er balansert at helter som Pharah, Moira og Bastion kan brukes så effektivt i kamper til tross for at de er veldig off-meta-helter.


Hvem er de beste heltene i Overwatch 2?

Nedenfor skal vi snakke litt mer om de beste heltene i Overwatch 2, som vi har sett det passer å rangere øverst på listen vår. Akkurat som nivålisten er disse heltene i alfabetisk rekkefølge.

Vi vil

Ana, en helt i Overwatch 2, står utenfor og sikter med snikskytterriflen til høyre.

Ana har blitt behandlet ekstremt godt av endringene fra Overwatch 1 til Overwatch 2. Gitt den nye sjeldenheten av stuns og CC i Overwatch 2, er Ana’s Sleep Dart en av de kraftigste evnene i spillet, i stand til å stoppe ekstremt farlige Ulting-motstandere som f.eks. som Winston og Genji i deres spor.

Med sin snikskytterrifle og biotiske granat har hun et ekstremt godt helbredelsespotensial som virkelig kan snu en ekkel lagkamp, ​​og hennes Nano Boost er fortsatt latterlig kraftig når den brukes til å polere en potent Damage-helt som Genji eller Soldier 76. Alt i alt en fantastisk helt, om enn en ganske kompleks en som krever at spilleren dyktig sjonglerer alle hennes forskjellige evner på en gang.


Genji

Et nærbilde av Genji, en helt i Overwatch 2, iført et mytisk skinn.

Genji er kanskje ikke i stand til å stå opp mot mye konsentrert ildkraft, men med sin ekstreme mobilitet og eksplosjonsskadepotensial er han en skremmende kraft på slagmarken. Igjen kommer det nye fraværet av stuns inn her – helter som Brigitte og Cassidy pleide å kunne motvirke Genji med en stun, men nå er Genji langt vanskeligere å finne ut.

Selvfølgelig er Dragonblade den sanne faren med en fiende Genji, og i dag er det så mye vanskeligere å stoppe. Du er nesten tvunget til å drepe ham for å stoppe raseringen, noe som kan være veldig vanskelig når han danser fra punkt til punkt og kutter ned allierte til venstre og høyre.


Det er der

Kiriko, en helt i Overwatch 2, står foran kameraet med Kunai i den ene hånden og Healing Ofudaen flytende over den andre hånden.

Den nye helten Kiriko har skutt til toppen av metaen i Overwatch 2, og slo de fleste andre støttehelter i sitt eget spill. Hvorfor spille som en Mercy når Kiriko er en så god lommehealer? Hvorfor bry seg med en DPS Moira eller Zenyatta, når Kirikos flankerende potensial og høykritiske skader Kunai er så farlige for et fiendelag?

Kiriko har et veldig allsidig kompetansesett, med høyt helbredende og lagsparende potensial takket være hennes Protection Suzu og Healing Ofuda, og stor mobilitet takket være hennes teleport- og veggklatringsevner. En Kiriko-spiller vil kreve godt mål for å bruke Kunai, men med så høye hodeskuddskader kan hun også være en sterk leiemorder. For ikke å nevne at det å kombinere angrepshastighetsøkningen til Ultimate med noe som Roadhog’s Ult kan gi en veldig rask slutt for hele fiendens team.


Lucio

Lucio, en helt i Overwatch 2, skøyter mot kameraet og sikter våpenet sitt.  Bak ham følger en Winston i et lavere tempo.

Lucio er like kraftig i Overwatch 2 som han var i originalen. Han tar en annen vei enn mange Support-helter ved at i stedet for å fokusere på healing, er hans viktigste partytriks den teamomfattende bevegelseshastighetsøkningen hans Crossfade tilbyr. Denne bevegelseshastighetsøkningen er så viktig både for generell overlevelse, og – spesielt i Overwatch 2s mer aggressive push-baserte kamper – ganske enkelt for å omgruppere og komme tilbake i kampen så snart som mulig.

Legg til dette det faktum at Lucio er oppsiktsvekkende overlevende med sine mange helbredende effekter og sin Ultimate som gir 750 Overhealth ved å trykke på en knapp, og han kan være en skikkelig plage selv når han er i undertal av fiendene. Han passer perfekt sammen med en mer healing-fokusert støttehelt som Kiriko eller Mercy.


Sigma

Sigma, en helt i Overwatch 2, leker med en av hypersfærene sine på et høyteknologisk innendørs sted.

I den nye en-tank-metaen kan det være vanskeligere å se Sigmas sanne potensial. Han er ikke så åpenbart tanky og overlevelsesdyktig som andre helter som Reinhardt eller Zarya, men han er en fantastisk allround kampvogn som fungerer som en hard motspiller til langtrekkende snikskyttere som Widowmaker takket være hans Barrier og Kinetic Gresp. I utgangspunktet, jo mer prosjektilskade blir sendt hans vei, tankskipet blir Sigma.

Sigmas DPS-potensial er også oppsiktsvekkende høyt – hans primære angrep er vanskelig å lande, men gir utmerket skade, og Accretion-blokken hans er ekstremt nyttig for dens midlertidige bedøvelse og for å forstyrre fiendens angrep. Med en dedikert healer bak seg, kan det faktisk være veldig vanskelig å stoppe en anstendig Sigma – og hvis fienden ikke har noe svar på Sigma, gjør det det desto lettere for ham å straffe dem med en velplassert Ultimate.


Sombra

Sombra, en helt i Overwatch 2, poserer utenfor en bygning foran kameraet, med et rødbladet tre bak seg til venstre.

Sombra var en fantastisk helt selv før Overwatch 2 ankom og så det passende å gi henne en rekke buffs som massivt økt skade på hackede mål. I dag handler hun mindre om å forstyrre fiender, og mye mer om å bare gjøre slutt på dem for godt. Med sin betydelige base-DPS og innsikten i fiendens posisjonering fra hackene hennes og hennes passive, er hun en ekstremt effektiv Damage-helt i Overwatch 2.

Det er allerede en veldig sterk synergi mellom Sombra og Kiriko, der Sombra kan bruke sin usynlighet til å gå på en farlig flanke, og Kiriko kan støtte henne med et øyeblikks varsel med sin teleportering og healing. Det er marerittaktig å håndtere, og det tjener bare til å presse Sombra inn på en mer utbredt, respektert plass i metaen enn hun har befalt tidligere.


Winston

Winston, en helt i Overwatch 2, forandrer seg gjennom en jungelgrimasering.

Avrunding av toppheltelisten vår er Winston, som definitivt er den sterkeste Tank-helten i Overwatch 2 akkurat nå. Winston er ekstremt tanky og overlevende, men han er også svært mobil, noe som gjør ham til den desidert beste til å dykke ned på fiender og sende en koordinert frontlinje ut i fullstendig kaos med et øyeblikks varsel. Dette er perfekt i den nye metaen til Overwatch 2, fordi med fjerning av en Tank fra hvert lag og skiftet mot en mer aggressiv meta, er det en veldig viktig ting å ha et så sterkt aggressivt Tank-alternativ.

Når han møter en fiendtlig stridsvogn, har han egentlig ikke skadeutgangen til å gjøre en forskjell – men det er ikke slik Winston skal spilles. Med Winston må du se etter muligheter til å dykke på intetanende svakere helter – de spinkle skadeheltene som Hanzo eller Cassidy, eller støttespillere som Mercy og Kiriko. Med sin nye sekundære brann er han bedre enn noen gang til å sikre de raske drap før han trekker seg tilbake til lagets frontlinje for helbredelser og ytterligere dytt.

Det avslutter vår primer om de aller beste heltene i Overwatch 2. Forhåpentligvis har du fått litt kunnskap om gjeldende meta fra listen ovenfor. Hvis du er en ny spiller og du vil begynne å spille som disse heltene i toppklassen, så sjekk ut vår guide om hvordan du låser opp helter i Overwatch 2. Du vil også dra nytte av tipsene våre om hvordan du raskt går opp i nivå i Overwatch 2 også. Alternativt, hvis du er en tilbakevendende spiller fra det originale spillet, kan vi bringe deg oppdatert umiddelbart med vår liste over de største Overwatch 2-endringene.

Leave a Comment