Nyhetssending: Hvorfor er Sony bekymret for Call of Duty på PlayStation 6?

Denne uken på Eurogamer Newscast diskuterer vi PlayStation 6 – spesifikt Sonys bekymringer om at Call of Duty ikke er tilgjengelig på den kommende plattformen, som vi nå vet vil debutere en gang fra 2027 og utover.

Det har vært nok en uke dominert av nyheter om Microsofts overtakelsesforsøk på Activision Blizzard på $68 milliarder dollar, som for tiden granskes av Storbritannias anti-konkurranseregulator. Delvis redigert dokumentasjon fra denne prosessen har nå blitt offentliggjort, og avslører noen øyenbrynshevende argumenter fra Sony – som prøver å blokkere avtalen.

Både Sony og Microsoft har gått på defensiven for å få seg selv til å se mindre fisk – med Microsoft som innrømmer at Sonys eksklusive produkter er bedre og Sony sier at ethvert tap av Call of Duty vil gjøre seg selv “ekstremt sårbar”, spesielt hvis serien ble gjort tilgjengelig gjennom populære Xbox Game Pass. Så, bør Sony være bekymret – eller er dette bare performativ teater? Med meg denne uken for å dele tankene deres er Eurogamers Ed Nightingale, Victoria Kennedy og Ishraq Subhan.

Eurogamer Newscast: Hvorfor er Sony bekymret for Call of Duty på PlayStation 6?

Foretrekker du å lytte andre steder? Finn oss på iTunes, Google Podcasts, Audible og Spotify.

Leave a Comment