Mario Movie Trailer: Chris Pratt bringer Nintendo-ikonet til live

Den første traileren til Nintendos animerte “Super Mario Bros.” Filmen er endelig her, da Chris Pratt vekker den bartede, italienske rørleggeren til live. Traileren debuterte under en Nintendo Direct-videopresentasjon torsdag.

Ved siden av Pratt som sin sentrale karakter, har “Mario”-filmen en stjernespekket rollebesetning av Mushroom Kingdom-karakterer, inkludert Charlie Day som Luigi, Anya Taylor-Joy som Princess Peach, Seth Rogen som Donkey Kong, Jack Black som Bowser, Keegan-Michael Key som Padde, Fred Armisen som Cranky Kong og Sebastian Maniscalco som Spike.

Traileren åpner på Bowser og hans massive, brennende slott som stiger ned over et isrike. Bowsers hær av Koopa Troopas, ledet av Spike the Magikoopa, møter isrikets legioner av blå pingviner, sett i “Mario”-spillene. Pingvinenes snøballer er imidlertid ingen match for Bowser. Han brenner ned det iskalde slottet og tar kontroll over en “Mario”-stjerneoppstart.

“Jeg fant det endelig. Nå, hvem skal stoppe meg?” Bowser roper.

Gå inn: alles favoritt italienske rørlegger. I en ny scene flyr Mario gjennom en grønn pipe inn i Mushroom Kingdom, hvor han spretter av store, røde sopp til han faller på bakken. “Mario”-temasangen blinker i bakgrunnen når han våkner for å finne Padde. “Hva slags sted er dette?” lurer Mario høyt, med en veldig Pratt-aktig stemme. Padde leder Mario gjennom dalen med gigantiske sopp, med prinsesse Peachs slott som truer i det fjerne. Etter at studiepoengene ruller, ender traileren med at Luigi blir jaget gjennom en skummel skog av en gruppe Dry Bones.

“Mario”-filmen ble annonsert i september 2021 med en original utgivelsesdato for desember 2022, men filmen har siden blitt forsinket til 27. april 2023. Illumination Entertainment, studioet bak suksessfilmer som “Despicable Me”, “Minions” og “Sing”-filmer, lager filmen med Nintendo. Chris Meledandri produserer for Illumination, sammen med Shigeru Miyamoto for Nintendo. Aaron Horvath og Michael Jelenic regisserer, og manuset er fra Matthew Fogel.

Pratt, som ikke er en italiensk rørlegger i det virkelige liv, ertet nylig Mario-stemmen sin, og kalte den “i motsetning til alt du har hørt” i den populære “Super Mario. Bros” videospill.

“Jeg jobbet veldig tett med regissørene og prøvde ut et par ting og landet på noe jeg er veldig stolt av og gleder meg til folk skal se og høre,” fortalte Pratt Variasjon. «Det er en animert voiceover-fortelling. Det er ikke en live-action-film. Jeg kommer ikke til å ha på meg en rørleggerdress som løper over alt. Jeg gir en stemme til en animert karakter, og den er oppdatert og ulik alt du har hørt i «Mario»-verdenen før.»

Se traileren nedenfor, sjekk oversikten vår her.

Leave a Comment