Indisk kvinne myrdet, dumpet i kofferten av foreldre for å ha giftet seg med en mann fra en annen kaste

En indisk kvinne hvis skuddridd kropp ble funnet dumpet i en koffert, ble angivelig myrdet av foreldrene i et “æresdrap” etter at hun giftet seg med en mann fra en annen kaste.

Aayushi Chaudhary (22) ble funnet pakket inn i plast og stappet i en rød koffert som ble dumpet nær en motorvei i Mathura by fredag.

En obduksjon viste at hun hadde skader i ansiktet og kroppen og hadde blitt «skutt to ganger i brystet», ifølge BBC.

Det tok to dager før politiet ble tipset om identiteten hennes – med mistanke om at familien hennes ikke hadde meldt henne savnet, sa OpIndia.

Politiet konfronterte deretter foreldrene hennes, pappa Nitesh Yadav og mamma Brajbala, over uoverensstemmelser i historiene deres – noe som førte til at de angivelig tilsto.

De skal ha fortalt politiet at de hadde konfrontert datteren deres – også kjent som Ayushi Yadav – etter at hun dro hjemmefra uten deres tillatelse til å gifte seg i hemmelighet med en mann av en annen kaste eller sosial klasse.

Aayushi Chaudhary
Aayushi Chaudhary ble funnet pakket inn i plast og stappet i en rød koffert som ble dumpet nær en motorvei.
ÅR

Under kampen skjøt faren henne og drepte foran moren og broren hennes, fortalte politiet til OpIndia. Moren hjalp til med å pakke inn liket, som ble dumpet ved motorveien i de tidlige timene, ifølge tilståelsen.

Politiet sa til BBC at det blir behandlet som et «æresdrap», en kulturell forbrytelse
begått mot slektninger, typisk unge kvinner, anklaget for å bringe vanære til familiene deres.

Leave a Comment