Hva spiller vi denne helgen?

Jeg har ennå ikke startet mine skumle feiringer, men jeg nyter å se andre komme i ånden. Hva annet skal du gjøre i en regnfull tidlig oktober? Fortell meg om du har gode skumle planer, kjære leser. Åh! Og mens du holder på, hva spiller du denne helgen? Her er det vi klikker på!

Alice Bee
Jeg har dykket ned i Immortals Fenyx Rising nå er det på Game Pass, og vet du hva? Det er fortsatt et bra spill, ingen angrer, flott lil helgegodbit.

Alice0
Jeg er på jakt etter skogsopp denne helgen. Kanskje ikke spise det? Sannsynligvis ikke å spise det? Lærer fortsatt om å identifisere det. Skal ikke spise det enda. Med mindre…? Jeg vil ha et videospill som fanger den følelsen av fuktig skog. Frodig. Våt. Verdant. Moden. Tung. Et godt sted å legge seg ned og dø, eller i det minste se Draconid-meteorregjen hvis himmelen er klar.

CJ
Vi spiller fortsatt mye Splatoon i helgene, så jeg vil være med på det. Jeg vil gjerne finne tid til litt mer Deathloop også. Det har regnet kraftig her denne uken så jeg håper på en pause i skyene for å komme meg ut litt. Hvis ikke, så tar vi bare på oss de store kåpene og drar av gårde et sted uansett.

Ed
For meg innebærer de fleste helger svetting og bananspising, men denne er dedikert til å pisse meg selv med frykt. Jeg skal spille The Quarry med en venn, ta noen forvirrende avgjørelser og sørge for at alle guttene blir revet i stykker av en morderklovn. Kan til og med få en pizza! Jeg gjør som jeg vil!

Hayden
Det er en skummel sesong, noe som betyr at det er på tide å få gruppen min tilbake på Phasmophobia. Vi skal skrike, vi dør, og jeg vil ikke spille i VR fordi sist gang jeg gjorde det, knuste jeg en lampe. Utenom videospill har jeg nettopp fått en melding fra min lokale spillbutikk for å fortelle meg at de har en Magic: The Gathering Warhammer Necron-deck med navnet mitt på. Det handler om døden, ikke sant? Veldig skummelt faktisk.

James
er ???

Katharine
Jeg er på ferie denne uken. Teknisk sett burde vi ha vært på faktisk ferie denne uken, og kose oss i de varme sjokolade-elvene i Brugge, men Covid har forkastet reiseplanene våre, så vi blir hjemme i stedet, og spiller sannsynligvis noen videospill på sofaen. Du vet, for å endre livets vane. Mer Xenoblade 3 vil definitivt være en funksjon, men nå er jeg ferdig med Cult Of The Lamb, det er noen flere spill jeg vil ta igjen før slutten av året. Jeg har fått øye på Norco og Citizen Sleeper for øyeblikket (takk Game Pass), og jeg har tenkt å spille Strange Horticulture i evigheter også. Herregud, og det er God Of War til slutt også. Sannsynligvis like greit at vi holder oss hjemme, for å være ærlig. For mange videospill å spille.

Et PR-skjermbilde av kamp i Ghostwire: Tokyo, som viser hovedpersonen Akito som trekker kjernen ut av en ånd med et overarmstrekk på avstand

Den spøkelsesaktigste av ledninger

Liam
Jeg har spilt mye Overwatch 2 denne uken og har hatt det fint, bortsett fra når jeg taper 8 kamper på rad og vurderer å gå i sjøen som en lett lettelse. Jeg kommer nok til å fortsette å spille det, for jeg er født til å lide. Andre steder startet jeg endelig Fallout: New Vegas på Series X. Jeg elsket Fallout 3 på den tiden, og selv om jeg kjøpte New Vegas ved lanseringen, ble det aldri helt likt med forgjengeren. 12 år senere er jeg helt besatt. Å patruljere Mojave får deg nesten til å ønske deg en atomvinter.

Ollie
Overwatch 2 er helgens hovedtaler. Nå som lanseringsproblemene ser ut til å ha blitt (for det meste) løst, håper jeg å få et godt dusin flere spill spilt med gjengen. Jeg har det veldig gøy å spille som Sojourn og Kiriko for øyeblikket. Mindre så Junker Queen, men hei. To av tre nye helter er ikke dårlige.

Rachel
er borte!

Rebecca
Med tilnærmingen til Halloween kommer en ny truende frykt: at jeg ikke blir ferdig med noen av mine GOTY-utfordrer før det er på tide for oss å stemme på årssluttlisten vår. Ghostwire: Tokyo var omtrent alt jeg spilte denne våren, men så mange veldig gode – og avgjørende, relativt korte – spill ble utgitt i løpet av sommeren at etterbehandlingen av Ghostwire på en eller annen måte ble skjøvet bakerst i køen (kanskje fordi jeg er så bestemt til 100 % det). Men pokker, det er passe skummelt og virkelig en av mine nye favoritttitler i 2022: Jeg lover at jeg vil se slutten før jul!


Men du, kjære leser, hva spiller du denne helgen?

Leave a Comment