Hideo Kojimas neste spill kaster Elle Fanning, som bekreftet av QR-kode

Oppdater: Fans har avdekket et nettsted som bekrefter at Elle Fanning faktisk vil være med i Kojimas neste prosjekt.

Det ble avdekket via QR-kode på arrangementet, noe som førte til et nettsted knyttet til Kojima Productions. Prosjektet uten tittel er bare oppført som et “Hideo Kojima-spill.” Da vi oppdaget QR-koden, ble det lagt merke til at den er proksert av en liten url som antyder at den kan peke til en ny URL i fremtiden.

Den originale historien fortsetter nedenfor.

Kojima Productions har kommet med en rekke ledetråder om stjernen i Hideo Kojimas neste prosjekt, som antas å være et skrekkspill med tittelen Overdose. Siste hint? En kryptisk plakat med en kontur av en kvinnes ansikt og spørsmålet “Hvor er jeg?”

Plakaten ble avslørt på PAX Australia tidlig fredag ​​morgen, australsk tid. Det følger en ertende tweet fra Kojima som ble lagt ut tidlig i går morges med den enkle beskjeden: “Svaret på “HVEM” på TGS vil være i neste “HVOR”.

Fansen mistenker at “hvem” i dette tilfellet vil være Elle Fanning, som har forbindelser til Kojima gjennom regissør Nicholas Winding Refn. Fanning har dukket opp i verker inkludert The Nightingale og Super 8. Hvis Fanning virkelig er stjernen i Overdose, ville hun bli med kjente skuespillere som Kiefer Sutherland og Norman Reedus i samarbeid med Kojima.

Hvis det er noen svar å finne i plakaten som ble avslørt på PAX Australia, er de ikke umiddelbart tydelige.

Kojima har nådeløst ertet ny info en stund nå. Kojima Productions la ut et lignende bilde under Tokyo Game Show, bare dette sto “Hvem er jeg?”

Kojima er selvfølgelig kjent for sine markedsføringsstunts. Metal Gear Solid-fans vil huske sagaen rundt Metal Gear Solid 5, som opprinnelig ble regnet som et originalt actionspill utviklet av et svensk selskap kjent som Moby Dick Studio kalt The Phantom Pain. Det var også PT, som har holdt seg fast i det kollektive minnet frem til i dag.

Disse ertingene er ikke på langt nær så dramatiske som Kojimas tidligere avslører, men de viser absolutt at han fortsatt er opp til sine gamle triks.

Foreløpig vet vi at Hideo Kojima jobber med Xbox for å lage «spillet jeg alltid har ønsket å lage». Det er også rykter om at Kojima på en eller annen måte er involvert i den tungt ryktede Silent Hill-vekkelsen, som ennå ikke har materialisert seg. Hva som skjer, Kojima ser ut til å forberede seg på en slags avsløring. Vi må bare forbli i mørket litt til.

Leave a Comment