Googles salgsforventninger til Pixel 7 kan være ekstremt ambisiøse

Selskapet produserer angivelig 8 millioner Pixel 7-enheter


Til tross for all sprøytenarkoman, satte Googles Pixel-serie aldri akkurat i brann salgskartet. På et tidspunkt virket det som om selskapet knapt gjorde noen innsats for å presse serien fremover. Heldigvis, med Pixel 6-serien i fjor, ser det ut til at Google har slått et nytt blad i Pixels historie og begynte å ta maskinvareinnsatsen mye mer seriøst. Og denne innsatsen bar frukt, med Pixel 6 som raserte Googles salgsrekorder og solgte mer enn Pixel 4 og Pixel 5 til sammen. Selskapet har enda større forhåpninger til Pixel 7-serien, ettersom det angivelig har lagt inn bestillinger for mer enn åtte millioner enheter.

DAGENS ANDROIDPOLICE-VIDEO

Nikkei Asia melder at Google har bedt leverandørene sine om å produsere mer enn åtte millioner Pixel 7-enheter. Selskapet ønsker å doble Pixel-smarttelefonforsendelser i 2023 sammenlignet med i år. I tillegg til den avanserte Pixel 7-serien, forbereder Google angivelig for fire millioner lanseringsenheter av en budsjett-Pixel-telefon som kan lanseres tidlig neste år. Rapporten refererer sannsynligvis til budsjettet Pixel a lineup her, men det har vanligvis blitt avduket i Q2 hvert år.

Pixel 7 kommer i salg i flere land enn Pixel 6. De attraktive forhåndsbestillingstilbudene på Pixel 7 og Pixel 7 Pro bør bidra til å øke salget ytterligere. Og i motsetning til i fjor ga ikke Googles nettbutikk opp under det første forhåndsbestillingsrushet for de nye Pixel-telefonene.

Canalys anslår at Google sendte 6,2 millioner Pixel-telefoner mellom andre halvdel av 2021 og H1 2022, opp fra 2,7 millioner i samme tidsperiode for ett år siden. Det sterke salget hjalp selskapet til å sikre den femte posisjonen i det nordamerikanske smarttelefonmarkedet i 2021. Til tross for den sterke veksten, er Googles smarttelefonforsendelser fortsatt en brøkdel av Apples og Samsungs årlige volum, som begge sender godt over 200 millioner telefoner globalt. Selv om Google kanskje ikke erstatter Samsung eller Apple med Pixel-serien, kan det fylle tomrommet etter utgangen av LG og andre på det amerikanske markedet.

Leave a Comment