Free-agent WR Odell Beckham Jr. sikter på retur i midten av november

Odell Beckham Jr. har vært overalt.

Han var på Saints-Buccaneers-kampen 18. september for å besøke kompisen Jarvis Landry, blant andre. Denne siste uken var han på Giants-anlegget for å besøke vennen Sterling Shepard for å gi ham råd om ACL-rehabilitering.

Hvor turneen hans tar ham denne uken er noens gjetning. Beckhams synlighet har gjort ham til den mest omtalte gratisagenten i NFL. Men det har ikke fremskyndet tidslinjen hans i utvinningen fra ACL han rev under Super Bowl LVI.

Kilder sier at den tidligere Rams-stjernen WR sikter mot midten av november for å komme tilbake til banen, noe som betyr at en forestående signering vil være en stor overraskelse. Ethvert lag kan låse Beckham inne nå og ta ham gjennom de siste stadiene av rehabilitering, men en senere signering er langt mer sannsynlig.

Det skaper også en situasjon der Beckham kan utløse et vanvidd i november som den eneste toppspilleren på sin posisjon som er tilgjengelig på et tidspunkt da handelsfristen 1. november lenge vil ha passert. Med andre ord, for andre år på rad vil Beckham ha sine friere i sensesongen.

I fjor gikk han med på avtaler med Rams 11. november, og brukte noen uker på å bli akklimatisert før han tok fyr i sluttspillet. Han hadde ni fangster på 113 yards i NFC-tittelkampen mot 49ers og hadde to fangster på 52 yards og en TD før han rev sin ACL igjen i Super Bowl mot Bengals.

Når det gjelder hvor han er nå, er Beckham klarert for alt ikke-kontaktarbeid, sier en kilde. Og kneet hans er mye sunnere enn det var da han signerte med LA

Hvis Beckham er på et lag i midten av november, er det ni måneder fra den rene ACL-riven han pådro seg i februar. Når det gjelder potensielle friere, finn ut hvilket som helst sluttspillkamp med mottakerbehov, inkludert Rams – som fortsatt har Beckhams navneskilt og skap klar.

Bucs, Packers, Bills og Chiefs har alle blitt diskutert som mulige friere for Beckham, men hvor mye penger den brede mottakeren garanterer for en flerårig avtale kan utelukke noen av mulighetene.

I motsetning til i fjor, da Beckham var fri etter et frustrerende opphold i Cleveland, fremstår han mer på linje med spillere som Chris Godwin og Michael Gallup, som fikk store kontrakter til tross for at han kom seg etter ACL-tårene.

I mellomtiden dukket hans gamle venn, Bills linebacker Von Miller, opp på Richard Shermans podcast tidligere denne uken og antydet at han vet hvor Beckham vil lande.

“Slik jeg liker å tenke,” sa Miller, “tror jeg at når det er på tide å begynne å kutte blokken, tror jeg at når det er på tide å gå ned i virksomheten, vet vi allerede hvor han kommer til å være. I mine øyne har jeg tror jeg vet hvor han kommer til å være.”

Leave a Comment