Den første Galaxy A34-gjengivelsen bekrefter Samsungs designspråk for 2023

Sist oppdatert: 24. november 2022 kl. 12:38 UTC+01:00

De første gjengivelsene som viser den kommende Galaxy A34 har dukket opp, og ikke overraskende ser det ut til at telefonen bruker lignende designsignaler som Galaxy A54. Med andre ord har den en ramme som minner om Galaxy S22, et flatt bakpanel og skjerm, og tre bakovervendte kameraer, hver med sin egen sirkulære utskjæring.

Gjennom dette designspråket tilfører Samsung litt flaggskipssmak fra 2022 til sine 2023-telefoner i mellomklassen. Likevel er Galaxy A34 fortsatt umiskjennelig lavbudsjett, spesielt når man ser på enheten forfra. Den har et Infinity-U-skjermsnitt for selfie-kameraet og en tykkere nedre ramme.

En advarsel til disse gjengivelsene (og 360-graders videoen nedenfor) er at de ikke er offisielle fra Samsung. I likhet med Galaxy A54-gjengivelsene er disse også fan-laget og angivelig basert på reelle dimensjoner, noe som betyr at små detaljer kanskje ikke er helt nøyaktige. (via @OnLeaks)

Noen få Galaxy A34-spesifikasjoner og ett manglende kamera

Når vi snakker om dimensjoner, bør Galaxy A34 måle 161,3 x 77,7 x 8,2 mm. Når det gjelder andre spesifikasjoner, skal AMOLED-skjermen måle 6,5 tommer, og enheten har angivelig en USB-C-port samt en 3,5 mm hodetelefonport.

Som du sikkert har lagt merke til nå, har Galaxy A34 tre bakovervendte kameraer i stedet for fire. Vi hørte om at Samsung muligens fjernet dybdekameraer fra noen av 2023-mellomklassetelefonene sine, og jo nærmere vi kommer slutten av året, jo mer ser det ut til at dette faktisk er tilfelle.

Selv om offisielle utgivelsesdetaljer mangler, forventes Samsung å kunngjøre Galaxy A34 neste år. Hvis selskapet fortsetter å følge en 12-måneders lanseringsplan, kan Galaxy A34 bli avduket i mars sammen med sin litt dyrere søsken, Galaxy A54. I likhet med årets modeller, kan den kommende Galaxy A34 bruke samme type brikkesett som Galaxy A54. Sistnevnte forventes å skilte med en ny Exynos 1380 SoC.

Leave a Comment