CD Projekt Red viser frem Witcher 3 gratis Netflix DLC-oppdatering, ut 14. desember

I tilfelle du gikk glipp av det, mottar CD Projekt Reds prisbelønte videospill The Witcher 3 en «neste generasjons»-oppdatering 14. desember.

Som en del av dette vil det også legges til litt Witcher Netflix DLC til spillet – selv på Nintendo Switch. I en ny livestream har CDPR nå kort skissert hva spillere kan forvente. I stedet for å bare overlevere det nye temautstyret og gjenstandene til spillere, vil det faktisk være en “DLC”-oppdrag for alt dette.

“Vi tenkte bare at hvis vi tilbyr alle de nye rustningene, sverdene, gjenstandene at vi bare vil at det skal føles litt mer som en del av spillet, og selvfølgelig om det er en kul rustning, som med andre rustninger i spillet der bør være et oppdrag eller innhold knyttet til det. Så vi prøvde å lage et oppdrag som gjør det til en del av spillet.”

Teamet fikk til og med stemmeskuespillerne til Geralt tilbake (Doug Cockle inkludert) til å stemme og spille inn noen linjer for denne nye DLC-oppdateringen.

Så hva kan du forvente av denne DLC? Det ser ut til at det kommer Geralt sesong 1 og 2 rustning og sverd fra Netflix-showet, et alt-skinn for Løvetann og Nilfgaardian-rustning basert på showets antrekk.

“Vi har en veldig spesiell godbit for alle fansen av Netflix-showet! Nyt alternativt utseende for Løvetann- og Nilfgaardian-soldater, samt et nytt oppdrag, inspirert av showet, hvor du vil kunne få diagrammer for nytt utstyr for Geralt. Hva er oppdraget? Shhh! Ingen spoilere!”

Leave a Comment